Hirdetés

Keanu Reeves szerint a John Wick: 4. felvonást részben animék inspirálták

|

A japán animáció a szórakoztatóipar egyre több ágára hat ki nyugaton is, és úgy néz ki, hogy ez a világ egyik kedvenc akciófilm sorozatával sincs másképp.

Hirdetés

Legutóbb Michael B. Jordan nyilatkozta azt, hogy az érkező Creed III-at japán animációs szériák inspirálták, most pedig Keanu Reeves mesélt hasonló ihletforrásról. A John Wick: 4. felvonásának sztárja hamarosan újra felkapja a pisztolyait és harcba száll a bérgyilkosok becsületéért, ennek kapcsán árult most el érdekes részleteket.

Egészen pontosan aTotal Filmnek adott interjújában mesélt a japán inspirációról, és hogy az ottani filmes és animációs kultúra mekkora hatással volt a John Wick folytatásra.

Hirdetés

Amikor előkerült a téma, akkor konkrétan kiemelte a szamurájok történeteit, és a hozzájuk kapcsolódó sztorik alapjait.

"Mindig is imádtam a japán animációk és filmek világát, és a munkásságomat nagyban befolyásolták. A bushido filozófia egy egyértelmű téma volt a filmjeinkben. A szamurájok útja, a becsület és áldozat mind fontos tematikák voltak."

A John Wick 5 is szóba került, és bár Reeves meglehetősen finoman fogalmazott a jövővel kapcsolatban ("meglátjuk, hogy a közönség mit szeretne"), a rendező, Chad Stahelski már magabiztosabban beszélt róla. Elmondása szerint mind benne, mind Reevesben megvan még a lelkesedés lángja, így egy darabig biztosan nem kell nélkülöznünk majd kedvenc bérgyilkosunk kalandjait.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)