Hirdetés

Keanu Reeves újabb ikonikus szerepéhez térhet vissza?

|

Az HBO Max jóvoltából készülhet folytatás Reeves sikerfilmjéhez, ráadásul a pletykák szerint a produceri munkálatokat is egy kifejezetten neves alkotó végzi majd.

Hirdetés

Keanu Reeves tagadhatatlanul második aranykorát éli, hiszen az elképesztően sikeres John Wick franchise mellett olyan sikerszériáinak folytatásaiban kap sorra szerepeket, mint a Mátrix vagy a Bill és Ted. Most úgy tűnik, hogy újabb népszerű szerepéhez térhet vissza, hiszen a Warner Bros. egy új Constantine filmet tervez HBO Maxra.

Hirdetés

A DC karakterek filmes jogait tulajdonló stúdió továbbra sem engedte el, hogy egy egységes univerzumot építsen szuperhőseiből, ezzel kelve birokra a sikert sikerre halmozó Marvel Studiosszal. Most, hogy elindult az HBO Max, és sorra jelentik be rá a saját gyártású filmeket és sorozatokat, itt volt az ideje, hogy hírt kapjunk egy a képregények világából érkező versenyzőről is. 

A pletykák szerint ez Constantine, a démonvadász lehet, akit Keanu Reeves egyszer már sikerrel eljátszott, és most egy újabb részben bizonyíthatná be, hogy a poklokkal dacoló mágusként sem utolsó. A produceri munkálatok kapcsán J.J. Abramst emlegetik, aki a Bad Robot Productions nevű cégével hosszabb együttműködést írt alá a Warnerrel.

Reeves egyébként tavaly azt nyilatkozta, hogy örömmel térne vissza a szerephez, és valószínűleg a rajongók jó része szintén üdvözölné, ha a stúdió a szereplőválogatáson a korosodó akciósztárnak szavazná meg a bizalmat. 

Ti örülnétek egy újabb Constantine filmnek Keanu Reeves főszereplésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)