Hirdetés

Keanu Reeves vicces ajándékkal lepte meg a John Wick 4 kaszkadőrjeit

|

A színész jópofa módon emlékezett meg a filmen végzett munkájukról.

Hirdetés

Bár egyes szegmensek túl hosszúak lettek, az biztos, hogy a John Wick: 4. felvonás látványos, szórakoztató és remek koreográfiákkal bír. Nem meglepő hát, hogy a hivatalosan március 24-én bemutatott negyedik rész máris 161 millió dollárnál tart világszerte, ahogyan az sem, hogy a Lionsgate máris fontolgatja a John Wick 5-öt, és Chad Stahelski rendező sem mondott rá nemet. 

Még ha alig szólalt is meg, Keanu Reeves fáradhatatlanul küzdötte végig magát minden jeleneten, így minden dicséretet megérdemel, amiképpen a filmen dolgozó kaszkadőrök is, akiket munkájuk elismeréseként a színész meg is ajándékozott a forgatás lezárulásával. 

Hirdetés

Reeves híres arról, hogy közvetlen és nagylelkű adakozó, rendszeresen köszöni meg ajándékokkal a stáb odaadó közreműködését, nem csoda hát, ha mindenki kedvesnek, figyelmesnek jellemzi őt. Már a John Wick: 4. felvonás kaszkadőrcsapata is elmondhatja magáról, hogy Keanu Reeves gondolt rájuk, ugyanis pólókat kaptak ajándékba a színésztől a közös munka emlékére - és nem akármilyeneket. A The New York Times szerint a vicces emlékpólókon különböző számok szerepelnek, amik azt jelzik, hogy az adott stábtag hányszor "halt meg" a felvételek során. 

Egyeseknek a ruhadarabján 20 feletti szám volt látható, ami nem kirívó, hiszen egy kaszkadőr számos jeleneten dolgozott: aki látta a filmet, az tudja, hogy John Wick mennyi ellenféllel végzett a 169 perc során, elég csak a lépcsős jelenetre gondolni. Erről Jeremy Marinas beszélt, aki a negyedik rész harcjeleneteit koordinálta. Elmondása alapján amikor a Rémkirály felkapaszkodik a párizsi Sacré Cœur-bazilika 222 lépfőcsokán, ott összesen 35 kaszkadőrt kellett bevetniük, amit hét éjszakán keresztül forgattak, néha még esős időben is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A jelenetekben résztvevőket Reevesnek többször is le kellett ütnie, hogy a végeredmény jól nézzen ki, néhányuknak ötször-hatszor is "meg kellett halnia", szóval ezért kapták azt a különleges pólót ajándékba. Egyébként Reeves-t se kell félteni, szinte mindent ő csinált, kivéve a lépcsőkön való leesést, azt a dublőrére, Vincent Bouillonra bízták, aki mindössze két felvétel alatt tökéletesen kivitelezte a feladatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)