Hirdetés

Keanu Reeves-szel jön a Constantine, a démonvadász folytatása, de ennek ára lesz

|

Két másik projekt vált okafogyottá a Warner szemében a mozifilm miatt.

Hirdetés

Voltak kétségeink a Netflix élőszereplős Sandman sorozatát illetően, de végül kellemesen csalódtunk benne, ugyanis minden szükségszerű és indokolatlan változtatással együtt is meglepően jól adaptálta Neil Gaiman sokáig megfilmesíthetetlennek hitt képregényét. És azt is a 2022-es év legjobbjai közé tartozó produkció javára írhatjuk, hogy közvetett módon ismét a köztudatba emelte John Constantine nevét.

Tekintettel arra, hogy a Warner jó ideje nem tudja, mit kellene csinálnia a DC közkedvelt ördögűzőjével (Keanu Reeves 2005-ös filmje után Matt Ryan megformálásában láthattuk a karaktert, előbb a saját, mindössze egy évadot megért sorozatában, majd pedig vendégként az Arrowverse számos produkciójában), a legjobbkor jött a hirtelen népszerűségnövekedés.

Hirdetés

A Variety megerősítette, hogy zöld utat kapott a Constantine, a démonvadász a régóta halogatott folytatása, méghozzá Keanu Reeves-szel a főszerepben. Francis Lawrence, az előző film rendezője is visszatér ugyanebben a minőségben. A forgatókönyvet Akiva Goldsman írja, aki producerként is segíti a munkálatokat saját cégén, a Weed Road Picturesön keresztül. Szintén producerként vesz részt a film megvalósulásában J.J. Abrams és Hannah Minghella.

Ezzel párhuzamosan viszont léket kapott az HBO Max-os reboot hajója, amit J.J. Abrams cége, a Bad Robot Productions hozott volna tető alá. A filmes portál forrásai úgy tudják, hogy annak ellenére elkaszálták a projektet, hogy már aktívan zajlottak a tárgyalások a főszerepre kinézett színészekkel, valamint négy forgatókönyv is elkészült a napjaink Londonjába áthelyezett adaptáció számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A DC Justice League Dark vonalát erősítő projekt mellett egy másik is zátonyra futott: ez lett volna a Madame X karaktere köré szőtt sorozat, amelyért Angela Robinson felelt. A legutóbb a Mocsárlény sorozatban Jeryl Prescott alakításában látott Madame Xanadu több szimpla varázslónőnél, ő ugyanis Nimue, akitől Artúr megkapja a legendás Excaliburt.

Mindazonáltal maradt még némi esély arra, hogy mindként sorozat feltámadjunk, mert a kukázásukról beszámoló források azt is hozzátették, hogy a Warner Bros. Television és a Bad Robot azon fáradozik, hogy más otthont találjanak számukra, magyarán eladják egy kábeltévének vagy egy streaming platformnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)