Hirdetés

Kedvenc Pókemberünk gatya nélkül pörgeti az interjúkat

|

Tom Holland épp az új filmjének népszerűsítésével van elfoglalva, de egy kicsit lazábban teszi ezt, mint sokan gondolnák.

Hirdetés

Az elmúlt egy évben sokan berendezkedtek az otthoni munkavégzésre és a virtuális szocializációra. Mindent online csinálunk, aminek megvan az az előnye, hogy senki nem lát videokonferencia közben a mellkasunk alá.

A nadrág nélküli meetingelés sok helyen lett állandó poén, és úgy tűnik, hogy Pókember is csak annyira öltözik fel a Cherryvel kapcsolatos interjúira, amennyire feltétlenül muszáj. Egy Instagram képén megmutatta, hogy hogyan válaszol az újságírók kérdéseire.

Hirdetés

A lenti kép persze lehet csak egy közepesen jó poén, amit Holland az Instagram követői kedvéért rakott össze, de ha hihetünk a Jimmy Kimmel Live-ban mesélt sztorijainak, akkor Tom nagyjából pont olyan lazán tölti az otthon töltött napjait, mint sokan mások.

A Cherry egyébként az Apple TV+ egyik legjobbnak ígérkező húzása. A Nico Walker regényét adaptáló dráma egy csodálatos kalandnak ígérkezik, ami február 26-án kerül mozikba és március 12-én kerül fel az Apple TV+-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)