Hirdetés

Kellemesen beteg sorozatot ígér a Peacemaker első kedvcsinálója

|

James Gunn sorozatát mindenki imádni fogja, aki szerette a The Suicide Squadot.

Hirdetés

Konkrét előzetes helyett egy jelenetvideót avagy klipet kaptunk a jövő januárban érkező Peacemaker tévésorozat kapcsán. Az HBO Maxen debütáló szériát az a James Gunn rendezi, aki a 2021-es The Suicide Squad filmet is szállította nekünk, főhőse pedig az említett moziban is fontos szerephez jutó Békeharcos lesz.

A meglehetősen problémás moriális iránytűvel rendelkező antihőst ezúttal is John Cena alakítja. 

Hirdetés

Az HBO Max hamarosan esedékes európai startja miatt rendezett online sajtóeseményen az alábbi rövidke klipet is levetítették. A kedvcsináló arra tökéletes, hogy megmutassa, milyen elborult humorral operál majd a Peacemaker. Nálunk tűpontosan betalált. 

A sorozatban egyébként Jennifer Holland és Steve Agee is visszatérnek, őket úgyszintén a  The Suicide Squad filmben láthattuk legutóbb. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)