Hirdetés

Kelly Marie Tran arról mesélt, milyen volt megélni a Star Wars-rajongók gyűlöletét

|

Rose Tiko karakterét kevesen zárták a szívükbe, de sok Star Wars-rajongó az őt alakító színésznőn töltötte ki haragját.

Hirdetés

Kelly Marie Tran tavaly októberben már az mondta, nem tudja, hogy újra eljátszaná-e karakterét, Rose Tikót a Star Wars mozifilmekben. Annak fényében persze ez nem is akkora csoda, hogy mit kapott a vietnámi származású amerikai színésznő az elkeseredett Csillagok háborúja-rajongóktól. A közösségi médiában kijutott neki a rasszista és a szexista gyalázkodásból is bőven, ami végül ahhoz vezetett, hogy teljesen lenullázta a profiljait, a nulláról kezdett el újra felépíteni mindent. 

Hamarosan a Raya és az utolsó sárkány animációs filmben hallhatjuk majd őt a címszereplő szinkronhangjaként. A The Hollywood Reporter ennek kapcsán készített vele egy hosszú interjút, ebben pedig ahogy sejteni lehetett, a Star Wars filmek miatti gyűlölethullám is szóba került.

Hirdetés

A színésznő itt elmondta, a Star Wars filmek után egészen egyszerűen a háttérbe kellett vonulni, hogy újra megtalálja azt a tüzet, ami a Csillagok háborúója mozik előtt még ott volt benne. Úgy fogalmazott, hogy újra kapcsolatba kellett lépnie a valódi világgal, olvasni, túrázni, vagy csak ránézni egy fára, és emlékeztetni magát, milyen volt, mikor még lobogott benne ez az előbb említett tűz. Tudatosan utasított el több szerepet is a messzi-messzi galaxisban eltöltött ideje után. 

Tran azt mondta, az egész Star Wars ügy olyan volt számára, mint nyilvánosan szerelembe esett volna, majd ugyancsak a nagyközönség szeme láttára történt volna meg a végtelenül megalázó, szörnyű szakítás is. Remélhetőleg a Raya és az utolsó sárkány minden szempontból építő jellegű lesz a színésznő mentális egészségét illetően, egyes Star Wars-rajongók viselkedése után tényleg ráfér már a pozitív visszajelzés is.

Kelly Marie Tran

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)