Hirdetés

Kelly Marie Tran most beszélt arról, hogy újra eljátszaná-e Rose Ticót egy Star Wars projektben

|

Sokan nehezményezték, hogy a karakter nagyon kis szerepet kapott a legutóbbi Star Wars moziban, és most az is felmerült, hogy érkezhet egy kifejezetten rá koncentráló sorozat.

Hirdetés

Kelly Marie Tran karaktere, Rose Tico egy meglehetősen megosztó figurának számít a Star Wars-rajongók körében. A színésznőt Az utolsó Jedik megjelenése után addig zaklatták az elégedetlen nézők, hogy teljesen visszavonult a közösségi médiától, ami a filmeket övező egyik legszégyenteljesebb mozzanat volt a rajongók részéről. Emiatt egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a színésznőnek elege lenne a szerepből, egy interjú alapján azonban nem zárkózik el teljesen a visszatéréstől.

Hirdetés

Jon M. Chu rendező önként vállalkozott arra, hogy elkészít egy Rose Tico sorozatot a Disney+-ra, miután látta, hogy az alkotók mennyire visszavágták a karakter szerepét a Skywalker korában. Persze még egyáltalán nem biztos, hogy ez a projekt meg is valósul, de azért egy interjúban rákérdeztek Kelly Marie Trannél, hogy ha felkínálkozna a lehetősége, élne-e vele:

"Nem tudom. Őszintén nem tudom. Ez olyan fura. Borzasztóan jó volt a világ részesévé válni, de azt érzem, hogy minden részletnek tökéletesen passzolnia kell. Úgy kell érződnie, hogy a jó sztorit meséljük el jó időben, a legjobb pillanatban. De tényleg nem tudom."

Így tehát a színésznő visszatérte meglehetősen képlékeny, erre még az is ráerősít, hogy a naptára most egy jó ideig igencsak tele van, hiszen több filmen és sorozaton dolgozik jelenleg is, nem is beszélve szinkronszerepeiről. Azt viszont ő is elismerte, hogy a karakterben még rengeteg lehetőség rejlik, melyeket jó lenne kiaknázni.

Ti örülnétek, ha a többet foglalkoznának Rose karakterével a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)