Hirdetés

Kelti még egy kicsit a hangulatot a Black Adam Comic-Conos előzetese

|

Rövid trailerben láthatjuk Dwayne Johnsont Black Adam szerepében.

Hirdetés

Várható volt, hogy a San Diego Comic-Conon a DC filmes paneljén a Warner Bros. két, még idén bemutatkozó szuperhősös/antihősös filmje jut majd kiemelt szerephez. A Black Adam promózását annyira komolyan vették, hogy maga Dwayne Johnson állt a színpadra teljes szettben, és pózolgatott egy kicsit, amíg mögötte villámok cikáztak a képernyőn.

Azért rendes előzetest is kaptunk, még ha nem is túl hosszút.

Hirdetés

Sok újat nem mutat a most kiadott előzetes, de láthatjuk, hogy Black Adam hasonló problémákkal küzd, mint Shazam Az istenek haragjában. Az életbe hosszú pihenés után visszatérő antihős is keresi a helyét és a célját a világban, nem tudja, hőgy legyen-e, vagy inkább elpusztítsa a világot. Van egy tippünk, hogy melyik mellett fog dönteni végül.

A Black Adam magyar premierje 2022. október 20-ára várható, korábban már magyar szinkronos előzetes is igyekezett felkelteni a figyelmünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)