Hirdetés

Kenneth Branagh harmadszorra is visszatér Hercule Poirot szerepében

|

Az A Haunting in Venice Agatha Christie egyik kevésbé ismert írásán alapszik.

Hirdetés

Agatha Christie munkássága egyszerűen megunhatatlan, legyen szó könyvekről vagy éppen azok adaptációjáról. Miközben a Microids a videojátékok terén igyekszik megtalálni a megfelelő formulát (az Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases volt a legutóbbi lépésük efelé), addig a mozikban Kenneth Branagh bírja munkára a kis szürke agysejteket. 

Először a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen filmben - Christie talán leghíresebb történetében - mutatta meg a kackiás bajszát, majd a világjárvány és Armie Hammer botránya miatt sokat csúsztatott Halál a Níluson következett, mindkettő illusztris szereplőgárdával. 

Hirdetés

Bár a Halál a Níluson nem szerepelt olyan fényesen a mozikban, mint a 20th Century Studios szerette volna, most mégis bejelentette, hogy Kenneth Branagh harmadszorra is visszatér Hercule Poirot szerepében és rendezőként is, méghozzá az A Haunting in Venice című film kapcsán. 

A szereplőgárda ezúttal olyan ismert színészeket vonultat fel, mint Michelle Yeoh (Minden, mindenhol, mindenkor, Kőgazdag ázsiaiak), Tina Fey (Saturday Night Live, A megtörhetetlen Kimmy Schmidt) és Jamie Dornan (Hajsza, A szürke ötven árnyalata), de rajtuk kívül aláírt többek között Kelly Reilly (Sherlock Holmes, Gyilkos kilátások), Riccardo Scamarcio (John Wick 2, Rómának szeretettel) és Kyle Allen (West Side Story, Amerikai Horror Story) is a filmre. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A sztori alapját a Halloween és halál (avagy egy régebbi fordításban az Ellopott gyilkosság) adja, amelyben Poirot egy halloweeni partin igyekszik kideríteni, hogy ki áll egy lány meggyilkolása mögött. Branagh-ék azonban változtattak a koncepción, mivel ezúttal nem angliai közegben fog játszódni a történet, hanem a második világháború utáni Velencében. 

Korábban Branagh azt találta nyilatkozni, hogy összehozna egy Agatha Christie filmes univerzumot Miss Marple beemelésével, szóval kíváncsian várjuk, hogyan fog elsülni a harmadik Poirot-filmje és a 20th Century Studios vevő lesz-e arra, hogy még több adaptáció érkezzen a színész-rendezőtől. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)