Hirdetés

Képek bizonyítják, hogy a Sonic, a sündisznó 2-ben bizony Knuckles is felbukkanhat

|

Most már szinte biztos, hogy Sonic többedmagával zúz majd a film folytatásában.

Hirdetés

A kifejezetten Sonickal kapcsolatos hírekre szakosodott Tail's Channel hozott egy pár forgatási lesifotót a Fort Langley-ben most forgó Sonic, a sündisznó 2-ről, melyeken nemcsak James Marsdent és Tika Sumptert, azaz Tom és Maddie Wachowski megformálóit, hanem címszereplőnk bábja mellett két másik régi jó cimborájáét, Tailsét és Knucklesét is megcsodálhatjuk.

Hogy Tails is benne lesz a folytatásban, az ugyebár a 2020-as első rész után nem volt túl meglepő (sőt, a folytatás hivatalos logójában is megerősítették színre lépését), Knucklesről viszont eddig csak pletykák szintjén hallhattunk, pontosabban azt, hogy őt majd maga Aquaman, tehát Jason Momoa szólaltathatja meg.

Hirdetés

Aki nem érti, mit keresnek műanyag bábok egy forgatáson: szerepük szinte biztosan abban merülhet ki, hogy hús-vér szereplőink a helyszínen ne a levegőbe dumáljanak, valamint később az animátoroknak is támpontként szolgáljanak.

A Sonic, a sündisznó 2-t 2022. április 8-án tervezik amerikai mozivásznakra vinni. A bábok:

És a többi kép:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)