Hirdetés

Képek szivárogtak ki a Loki második évadának forgatásáról

|

Zajlanak a munkálatok a Loki sorozat folytatásán.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának egyik legkedveltebb mellékszereplője volt Loki, így nem meglepő, hogy a Disney+-ra készült sorozat is nagy siker lett. Újabb szimpatikus karakterek mutatkoztak be vele, és egy új, nagy hatalmú gonosz is, akinek még komoly szerepe lehet a multiverzumra fókuszáló negyedik fázisban.

A Disney nem várt sokáig, hamar berendelte a második, ugyancsak hat részből álló sorozatot is, aminek premierdátuma még nincs, de a forgatás már zajlik.

Hirdetés

Míg az első szezont Atlantában rögzítették, a másodikat az Egyesült Királyságban veszik fel. Itt, egész pontosan Londonban készült az alábbi két fotó is, amin Lokit öltönyben láthatjuk, TVA-ügynökök nélkül, régi autók társaságában.

Ez mindössze annyit sugall, hogy az időutazásnak a továbbiakban is nagy szerep jut.

A rendezést egyébként a Holdlovag rendezői, Aaron Moorhead és Justin Benson vállalták el, akik meglepetéseket ígértek. Mind az, mind a Loki első évada megtalálható a Disney+-on.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)