Hirdetés

Képeken Negan és Maggie The Walking Dead sorozata

|

A New York Comic Con alkalmából kaptunk néhány képet a The Walking Dead: Dead Cityből.

Hirdetés

Már rohamosan közeledünk az eredeti The Walking Dead sorozat lezárásához, épp most fut a 11. évad harmadik harmada, amiből még hat rész van hátra, a finálé november 20-ára várható. Nem tudhatjuk, ki marad életben a végére és kiből válik élőhalott, aztán tényleges halott, de arra, hogy Maggie és Negan életben maradnak, erősen utal az, hogy saját sorozatot kapnak hamarosan.

Az eredetileg Isle of the Dead, majd végül Dead City nevet viselő spin-offban a két, egymással finoman szólva is távolságtartó viszonyt ápoló karakter New Yorkban kalandozik, ami nem pusztult el teljesen, de ahogy az Egyesült Államok - és a világ - többi része, ez sem úszta meg az apokalipszist.

Hirdetés

A most kiadott képeken láthatjuk, hogy nem lesz felhőtlen a két főszereplő kapcsolata, valamint felbukkan két új karakter is. Sokat nem árulnak el a cselekményről, és azt sem tudtuk meg, miért indult el a páros, illetve hátrahagyták-e szeretteiket, de ez majd idővel úgyis kiderül.

A Dead City jövő áprilisban indul egy hatrészes első évaddal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)