Hirdetés

Képregényként él tovább a Netflix-féle Cowboy Bebop

|

Még ebben a hónapban megérkezik a Cowboy Bebop képregény első száma, ami az élőszereplős feldolgozás karaktereit veszi alapul.

Hirdetés

Ugyan nem számítunk rá, hogy Firefly-szintű kult klasszikus válik majd a Netflixen debütált élőszereplős Cowboy Bebop sorozatból, mégis érdekes, hogy a kritikai bukás és a sorozat további részeinek gyors törlése után elég megosztott a rajongók véleménye.

Vannak, akik szerint szentségtörés volt bármit is megváltoztatni benne az animéhez képest, míg mások úgy érzik, az előbbi tábor haragja nem adott esélyt a sorozatnak, hogy megvillantsa saját erényeit. Aki az utóbbi csoportba tartoznak, és szívesen látták volna több kalandban a Bebop legénységének ezt a változatát, azok most örülhetnek.

Hirdetés

A Titan Comics neve ismerősen csenghet a PlayStation rajongóinak is, ugyanis a cég korábban a Horizon Zero Dawn és a Spider-Man: Miles Morales kapcsán is adott ki kísérőanyagokat. Most pedig egy képregény formájában ők viszik tovább az élőszereplős Cowboy Bepop karaktereit is, ennek a szériának az első száma január 19-én jelenik majd meg.

Addig is viszont néhány ízelítő oldallal igyekeznek felkelteni az érdeklődést a sztori iránt, amiben minden megvan, amit a fejvadászok sztorijának egy adaptációjától elvárhatunk: látványos akció, végtelen lazaság, és még az ikonikus jazz háttérzenét is igyekeztek a lapokra csempészni az alkotók, már amennyire ez a képregény hang nélküli médiumában lehetséges. Az oldalakat a lenti galériában ti is átböngészhetitek.

A Netflix egyébként annak ellenére, hogy a Cowboy Bebopot elengedte, nem úgy tűnik, hogy nagyot változtatna eddigi tartalmi stratégiáján. Egyfelől továbbra is feldolgoznak klasszikusokat, például jelentkeznek majd a Scott Pilgrim adaptációjával is, és a Vaják második évadát elnézve az alapműtől való eltérést sem tekintik szentségtörésnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)