Hirdetés

Keresd a Rick és Morty easter eggeket, és szerezz értékes ajándékokat!

|

Figyeld mától alaposan a GameStar Online cikkeit, mert különböző, Rick és Morty easter eggeket rejtünk el bennünk, és ha megtalálod őket, máris pályázhatsz a számos izgalmas jutalomra!

Hirdetés

Gyönyörű, nem ordító Nap kelt fel június 21-én, ugyanis nem csak hogy elstartolt a Rick és Morty régóta várt ötödik évada, de az új részt az első négy szezonnal együtt teljes egészében megtaláljátok az HBO GO kínálatában! Egyelőre az első négy nézhető szinkronnal, de az ötödikhez van felirat, és később ezt is magyar hanggal élvezhetjük.

Ennek örömére játékra hívunk titeket.

Mától három héten át elrejtünk a GameStar Online-on megjelenő hírek, cikkek némelyikében egy-egy képet, amit a Rick és Morty rajongói fel fognak ismerni. Ábrázolhat karaktert, tárgyat, bármit, ami a sorozathoz kapcsolódik, de azért nem kell semmi felismerhetetlenre gondolni.

Hirdetés

Ha rábukkantatok egy képre, kattintsatok rá, majd a megjelenő aloldalon lévő kódot küldjétek el a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre egy "Rick és Morty" tárgyú levélben, és máris pályázhattok az alábbi jutalmak egyikére:

  • 10 db HBO GO előfizetés voucher
  • 5 db Rick és Morty ajándékcsomag
  • LEGO Nemzetközi űrállomás (21321) szett
  • LEGO NASA Apollo 11 Holdkomp (10266) szett

A nyerteseket három hét múlva, a július 12-ei héten értesítjük ki azon az e-mail címen, amiről a levelet küldték. Az adatokat csak kiértesítés céljából tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át, és a játék végeztével töröljük.

Figyeljétek a GameStar.hu-t, jövünk még Rick és Morty tartalmakkal, de ami ennél is fontosabb: irány az HBO GO, daráljátok le (újra) a sorozatot, és keressétek az új részeket minden héten hétfőtől!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)