Hirdetés

Késik a Dungeons & Dragons film, kavar a premierdátumokkal a Paramount

|

A betyárbecsület még nem halt ki, csak késik egy kicsit.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves első trailere azonnal felpörgette a lelkes RPG-rajongókat. Tízezrek D&D-csapatai várják úgy a premiert, mint a messiást, de a Paramount Pictures úgy döntött, hogy váratja őket még egy kicsit. 

A stúdió eltolta a D&D film premierjét, bár szerencsére nem sokkal: az eredetileg tervezett március 3-as amerikai premier március 31-re csúszott. Egyelőre úgy tűnik, hogy ez csak az új Sikoly film kedvéért történt így.

Hirdetés

Az eredeti beosztás szerint a Sikoly 6 került volna a mozikba március 31-én, de azt előrébb hozták, és így már március 10-től riogathatja majd a horrorrajongókat. A Dungeons & Dragons így teret hagyhat a klasszikus franchise folytatásának, mielőtt az (a Paramount reményei szerint) egy új korszakot indíthatna be a stúdió számára.

Thay vörös varázslói és Chris Pine bárdja pár hét extra pihenőt kapnak, amíg mi meg nem fejtjük, hogy a trailerben a Draakhornt láttuk-e vagy sem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)