Hirdetés

Késik a Spider-Man: Across the Spider-Verse, nem is kicsit

|

A Pókverzum folytatására bizony sokkal tovább kell majd várnunk, mint reméltük volna. A készítőknek el kellett tolniuk mindkét fejezet premierjét.

Hirdetés

A Pókember: Irány a pókverzum! hatalmas siker lett világszerte. Az animációs sztori nemcsak vizualitásában de történetmesélésben is meglepő csavarokat hozott, és sokunk kedvenc pókember terméke lett az elmúlt évtizedből. Pedig voltak sikeres élőszereplős filmek és videojátékok is.

Nem csoda hát, hogy milliók várják tűkön ülve a folytatást, és bár a Sony eredetileg idénre tervezte a Spider-Man: Across the Spider-Verse-t, sajnos a tervek bedőltek.

Hirdetés

A Pókverzum folytatását két fejezetre osztják, és a Part 1 eredetileg 2022. október 7-én érkezett volna. Az új premierdátum 2023. június 2., ami azt jelenti, hogy több mint fél évvel kellett elcsúsztatni a projektet. Ennek fényében egyébként a Part 2 is odébb került a filmes naptárban, arra így már 2024. március 29-ig kell majd várnunk.

A Spider-Man: Across the Spider-Verse az új beosztás szerint már egy hónappal fog befutni a Madame Web film előtt. Utóbbit 2023. július 7-én mutatják be Dakota Johnsonnal a címszerepben. Meglepődnénk, ha a két projekt ne találkozna össze itt-ott a multiverzum tekervényes hálójában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)