Hirdetés

Késik a Wonder Woman 1984, a Mátrix 4 és Nolan Tenetje is

|

A koronavírus komoly akadályokat gördített filmipar elé, ezt pedig a Wonder Woman 1984, a Tenet és a Mátrix 4 fogja nagyon megsínyleni. Utóbbi egy egész évet csúszik.

Hirdetés

A COVID-19, vagy ismertebb nevén a koronavírus járvány miatt a hollywoodi stúdiók mindegyike úgy próbálja kavargatni a premier dátumait, hogy egyrészt megfelelhessenek az egészségügyi leírásoknak, másrészt a lehető legkorábban mutathassák be a nagy filmjeiket. A Warner Bros. is megszenvedi az idei év történéseit: tegnap bejelentették, hogy minden nagyobb bemutatójuk csúszni fog.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 a tervezett augusztus közepi premier helyett október 2-re került át, míg a Mátrix széria negyedik rész a 2021. május 21-es dátumról 2022. április 1-re költözött. Utóbbi egy nagyobb csúszás, de ott több probléma is van. A Wonder Womannel ellentétben a Mátrix munkálatai még közel sem értek véget, a járvány kitörése előtt még nagyban pörgött rajta a stúdió. A Mátrix 2021. május 21-es eredeti dátumát most a Godzilla vs. Kong film vette át.

A két nagy név mellett Christopher Nolan Tenejét is el kellett csúsztatni, de az mindössze két héttel került odébb, így július 17. helyett az július 31-én fog a mozikba kerülni. A Tom és Jerry film ezzel szemben több hónapot késik, így az az idei december 23-as dátumról 2021. március 5-re csúszott, Anne Hathaway Boszorkányok remake-je pedig el is tűnt a naptárból.

Nehéz év ez mindenki számára. Reméljük, hogy mielőbb visszaáll a világ rendje, és újra együtt izgulhatunk majd kedvenc karaktereinkért a mozitermek sötétjében ücsörögve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)