Hirdetés

Késik Marvel Kapitány és Ms. Marvel közös filmje, nem is keveset

|

Látványos plakáttal harangozta be Kevin Feige csapata, hogy csúszik a Marvelek bemutatója.

Hirdetés

Noha sorozatos fronton épp visszavenni látszik a tempóból a Marvel Studios, ami a mozit illeti, továbbra is teljes pályás letámadást folytat, szinte nem is hagyja lélegzethez jutni a konkurens DC-t. Az ötödik fázist beröffentő A Hangya és a Darázs: Kvantumániát még két MCU-s produkció követi majd, és közben persze a Sony is szövögeti a maga hálóját.

Ha minden terv szerint alakul, akkor idén végre bemutatkozik Kraven, a vadász Aaron Taylor-Johnson megformálásában, valamint búcsút intünk a Galaxis Őrzőinek, és velük együtt persze a továbbiakban a DCU-t saját képére formáló James Gunn-nak. Továbbá nyár közepén került volna a mozikba a magyarul elég szerencsétlenül hangzó Marvelek (The Marvels), amely egy filmben egyesíti Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeau karaktereit.

Hirdetés

Utóbbit azonban váratlanul elmozdították kijelölt pozíciójából, így július 28. helyett november 10-ét érdemes bekarikáznunk a naptárunkban. A dátummódosítást a Marvel Studios egy plakáttal harangozta be, amin Brie Larson, Iman Vellani és Teyonah Parris, azaz a három főszereplő látható.

A Disney a megüresedett helyre az új Elvarázsolt kastély filmet tolta be Rosario Dawsonnal a főszerepben, de láthatjuk majd Owen Wilsont, Danny DeVitót, Jared Letót, Jamie Lee Curtist és Winona Ridert is a vidámparki attrakció ihlette produkcióban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)