Hirdetés

Késsel és savval támadt a tokiói metró utasaira egy Jokernek öltözött ámokfutó

|

Legalább 17 embert megkéselt a jelmezes férfi.

Hirdetés

Legalább 17 embert megkéselt egy Jokeréhez hasonló öltönyt viselő férfi most vasárnap a tokiói metróban, majd valamiféle gyúlékony anyagot is szétlocsolt a szerelvényben, és lángra lobbantotta azt. A The Guardiannek azt mondta el az egyik szemtanú, hogy az elkövető semmiféle érzelmet nem mutatott, gyakorlatilag mechanikus módon kaszabolt.

A rendőrség letartóztatta a támadót, de a sérültek egyikét így is válságos állapotban szállították kórházba a mentők, egyelőre nem tudni, ő jelenleg hogy van.

Hirdetés

Miután több embert megkéselt, és elvileg meggyújtotta a szétlocsolt sósavat, a Jokernek öltözött elkövető leült, és cigarettázni kezdett a metrókocsiban. Ezt a szemtanúk videóra is vették. A The Sankei News értesülései szerint mindezt azért követte el, mert el akarta érni, hogy halálra ítéljék.

444-en felmerült egy olvasói észrevétel alapján, hogy esetleg nem is Jokernek, hanem a JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable animesorozat antagonistájának, Yoshikage Kirának öltözött be a támadó, de ennek ellentmond a Kotaku beszámolója, mely szerint az ámokfutó konkrétan kijelentette, lenyűgözte az, hogy Joker embereket ölt meg - ezért húzott lila öltönyt és zöld inget. 

Hasonló esetek sajnos egyáltalán nem egyediek Japánban, legutóbb augusztusban történt késelés a tokiói metrón, akkor tíz ember sérült meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)