Hirdetés

Kész Taika Waititi Star Wars filmjének sztorija, szerinte nagyon illik hozzá

|

Több részleten még módosítani fog, de a fő cselekményszálat már kitalálta az új-zélandi író-rendező.

Hirdetés

A Disney idén májusban jelentette be, hogy a jövőben Taika Waititi is rendezni fog egy Star Wars mozifilmet, amelynek forgatókönyvét is ő írja Krysty Wilson-Cairns közreműködésével. Azt még nem tudni, hogy a 2022-re, 2024-re és 2026-ra bejelentett filmek közül kapta-e meg az egyiket, viszont az biztos, hogy a többi projektje mellett már ezzel is foglalkozik.

Egy új interjúban Waititi ugyanis elmondta, hogy már megvan a filmjének fő történetszála, de egyelőre csak korai változatban, és még bőven lesz vele munkája.

Hirdetés

A Wirednek adott nyilatkozatában az író-rendező kifejtette, hogy a sztori egyelőre az úgynevezett "EXT. SPACE" állapotban van, viszont az egész történet "nagyon ő", tehát számíthatunk majd Waititi sajátos stílusára, amit a Thor: Ragnarökben és a Jojo Nyusziban is megismerhettünk. Sőt, az egyedi humora már korábban is megjelent a Star Wars-univerzumban, ugyanis a The Mandalorian első évadának nyolcadik epizódját rendezte, illetve IG-11-et szinkronizálta.

Waititi jelenleg a Thor: Love and Thunderen dolgozik, de emellett a 2014-es Hétköznapi vámpírok folytatásával, animációs Flash Gordon remake-kel, Akira remake-kel és több Netlix-projekttel is foglalkozik. Legutóbb pedig az HBO Maxre készülő kalózos vígjátéksorozatot, a Out Flag Means Death-et jelentette be.

Ti milyen Star Wars-történetet vártok Taika Waititől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)