Hirdetés

Készül a Disney+-os Ghost Rider sorozat?

|

A Marvel bejegyzett egy új céget, aminek neve erősen sejteti a Disney következő nagy tervét.

Hirdetés

A Murphy's Multiverse című oldal rátalált egy nagyon érdekes, új Marvel bejegyzésre. Úgy tűnik, hogy a cég beindított egy új korlátolt felelősségű társaságot, aminek egyébként a Richmond Street Productions nevet adta. Ez azért nagyon izgalmas, mert a Richmond Street egy köpésre van a Cypress Hills temetőtől.

Ez egy nagyon fontos hely a Ghost Rider (Szellemlovas) szellemének, és gazdájának, Danny Ketchnek történetében. A képregényekben Danny nem más, mint Johnny Blaze, az eredeti Ghost Rider testvére, aki maga is Szellemlovassá vált. A vállalhatatlanul pocsék Ghost Rider: Spirit of Vengeance mozifilmben egyébként alaposan átkavarták a sztorit, itt Danny egy olyan kisfiú volt, aki Mephisto (a pokol ura) és egy halandó nő gyermeke. 

Hirdetés

De kanyarodjunk vissza inkább Cypress Hills temetőhöz. Az említett temető volt Danny képregényes eredettörténetének egyik központi helyszíne,  ahová az 1990-es években futott Midnight Sons sztori szereplői is többször visszatértek. Nyilván ez önmagában nem feltétlenül jelent semmit sem, de a Marvel valószínűleg nem ok nélkül adta ezt a nevet a Kft.-nek. A Ghost Rider MCU-s felbukkanása egyébként is időszerű lenne, mivel bár az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat többször előhozta a karaktert, a rajongók azért hosszú ideje komolyabb szereplést várnak ettől a közkedvelt képregényhőstől.

Oké, a Agents of S.H.I.E.L.D. széria helye a kánonban erősen vitatható, de ettől még megmutatta a Marvel fejeseinek, hogy igény lenne a lángoló bosszúra. Reméljük, hogy nem hagyják elhalni a témát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)