Hirdetés

Készül a Greenland folytatása

|

A tavalyi katasztrófafilm második részében Gerard Butler és Morena Baccarin is ismét feltűnnek majd.

Hirdetés

Pár évtizeddel ezelőtt Hollywood még igen nagy lelkesedéssel gyártotta a különféle katasztrófafilmeket, de ahogy minden trend, ez is idővel lecsengett, hogy aztán átvegye a helyét valami más (mint pl. a szuperhős filmek). Az azóta eltelt időben viszonylag kevés említésre érdemes film jelent meg, viszont a Ric Roman Waugh rendezésében készült Greenland kifejezetten jól sikerült, így most be is jelentették a folytatást.

Hirdetés

Az első rész története szerint egy üstökös darabjai csapódtak bele a Földbe, melyek aztán lakhatatlanná tették a bolygó nagy részét, így a film főszereplői, a Garrity család (Gerard Butler, Morena Baccarin és Roger Dale Floyd) kénytelenek voltak élet-halál harcot vívni azért, hogy helyet kapjanak egy grönlandi bunkerben.

A Greenland: Migration címre keresztelt folytatás pontosan itt fogja felvenni a fonalat, ugyanis a család kénytelen lesz elhagyni a bunkert és a megfagyott felszínen átutazva új otthont találni magának.

A film forgatása 2022-ben fog elkezdődni, így érthető módon premierdátumról egyelőre még nem igazán beszélhetünk, de valószínűleg 2023-nál korábban nem fog mozikba kerülni. Ti mennyire várjátok? Szerettétek az első részt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)