Hirdetés

Készül a Halálos fegyver 5, ezt maga Mel Gibson erősítette meg

|

Mel Gibson és Danny Glover mellett az eredeti rendező, Richard Donner is visszatér majd a Halálos fegyver 5-ben.

Hirdetés

Egy ideje lehetett már kósza pletykákat hallani arról, hogy folytatást kap a legendás Halálos fegyver széria, Dan Lin producer is elárulta, hogy szeretné újra összerántani az eredeti stábot, most viszont a filmes egyik főszereplője, Mel Gibson mesélt arról, hogy már valóban javában zajlanak az előkészületi munkálatok. Eddig csak reménykedni lehetett abban, hogy összejön a dolog, de most már szinte bizonyos, hogy elkészül az ötödik rész.

Riggs és Murtaugh tehát még egy utolsó kaland erejéig visszatérnek - igen, természetesen Danny Glover sem marad ki a buliból, nélküle nem sok értelme lenne elkészíteni egy új részt. 

Hirdetés

Gibson azt is elárulta, ki ülhet majd a rendezői székbe, ennek pedig nagyon fognak örülni azok, akik szerették az eddigi részeket. Richard Donner lesz ugyanis a Halálos fegyver 5 rendezője - neki köszönhettük a korábbi négy mozit, illetve olyan filmek miatt ismerhetitek még a nevét, mint az első két Superman, a Kincsvadászok, a Sólyomasszony, vagy épp az Idővonal. 

Gibson egyébként új filmje, a Fatman promótálása közben tért ki a Halálos fegyver 5-re. Épp a Good Morning America nevezetű műsorban szerepelt, és itt szegezték neki a kérdést az esetleges folytatás kapcsán. 

Richard Donner immár 90 éves, a 2006-os 16 utca óta egyetlen filmet sem rendezett, az ötödik Halálos fegyver mozi tehát nagy visszatérést jelenthetne számára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)