Hirdetés

Készül a Kung Fu Panda 4

|

A Universal Pictures bejelentette, folytatódik a Kung Fu Panda széria.

Hirdetés

Hosszú múltra tekinthet vissza a Kung Fu Panda franchise, hiszen az első rész még 2008-ban jelent meg, azóta kaptunk (2011-ben és 2016)-ban két további mozifilmet, valamint érkezett három animációs sorozat és pár rövidfilm is. Hamarosan újabb fejezettel bővülhet a kánon és a DreamWorks Animation filmes világa, a Universal Pictures ugyanis bejelentette, hogy készül a Kung Fu Panda 4.

A Variety már a pontos megjelenési dátumot is tudja, és el kell keserítenünk a keményvonalas rajongókat, bizony várni kell még egy keveset az új részre: a Kung Fu Panda 4 ugyanis 2024. március 8-án érkezik meg az amerikai mozikba - a hazai vetítőtermekbe pedig minden bizonnyal a megszokott módon egy nappal korábban.

Hirdetés

Arról egyelőre nem esett szó, hogy ismételten Jack Black hangján szólal-e majd meg a főhős, de a 2022-es Kung Fu Panda: The Dragon Knight animációs sorozatban is ő szinkronizálta Pót, elég valószínű, hogy még mindig nem hagyta maga mögött ezt a szerepet.

Nem ez a DreamWorks egyetlen nosztalgikus projektje egyébként, hiszen idén decemberben érkezik a Puss in Boots: The Last Wish, vagyis az új Csizmás, a kandúr mozi. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)