Hirdetés

Készül a Marvel saját öngyilkos osztaga, rendezőt kapott a Thunderbolts mozifilm

|

Állítólag olyan gonosztevők és antihősök alkotják majd a csapatot, mint Zemo, Kiképző, Förtelem, Yelena Belova és a Tél Katonája, de akár Deadpool vagy a Megtorló is csatlakozhat hozzájuk.

Hirdetés

Sosem tartozott a Marvel legjobban őrzött titkai közé az MCU következő nagy csapatfilmének terve, mindössze az volt a kérdés, mikor lép majd a megvalósítás fázisába. Egy korábbi jelentés 2023-ra tette a forgatás kezdetét, amit a legújabb fejlemények is alátámasztani látszanak. Megtalálta ugyanis direktorát a Thunderbolts - írja a Deadline.

Jake Schreier (A robot és Frank, Papírvárosok) foglal majd helyet a rendezői székben, míg a szkriptet Erick Pearson, a Fekete Özvegy forgatókönyvírója fogja szállítani. Természetesen producerként részt részt vesz a projektben Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke is.

Hirdetés

A jó útra tért gonosztevőkből és antihősökből verbuvált Thunderbolts csapatot, amellyel először a The Incredible Hulk 1997. januári, 449. számában találkozhatott a közönség, Kurt Busiek és Mark Bagley alkotta meg. Az évek során sokféle összetételben üldözték a bűnt, vagy tettek úgy, mintha épp jófiúk lettek volna (micsoda csavar!), ezért aztán Kevin Feige-ék kedvükre szemezgethetnek karakterek tucatjai közül. Egyelőre nem sokat tudni a film cselekményéről túl azon, hogy gonosztevők egy csoportját titkos küldetés végrehajtásával bízza meg a kormány. Ami pedig a csapatösszeállítást illeti, szintén a sötétben tapogatózunk, de azt pusmogják, hogy a Marvel már kapcsolatba lépett néhány korábban is alkalmazott színésszel, hogy jövőre tegyék szabaddá a nyári hónapjaikat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Alapvetően olyan szereplők felbukkanására számíthatunk, akik gonosztevőként vagy antihősként debütáltak az MCU-ban, és pozitív változás állt be a személyiségükben, motivációikban, valamint továbbra is életben vannak. Így tehát potenciálisan Zemo báró, Yelena Belova, Ghost, Kiképzős, Förtelem, USA Ügynök, és a Tél Katonája is szóba jöhet, valamint Thadderus "Thunderbolt" Ross tábornok, aki eredetileg összeszedte a csapatot. Arról viszont továbbra sincs hír, hogy a márciusban elhunyt William Hurt pótlására esetleg valaki mást szerződtetnének. De igazából nem is lenne rá feltétlenül szükség, mert volt olyan történet, amelyben Zemo szervezte egységbe a Marvel öngyilkos osztagát. A hollywoodi verebek egyébként azt csicsergik - de ez végképp pletyka -, hogy a Megtorló és Deadpool is a csapat részévé válik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)