Hirdetés

Készül A sebhelyesarcú remake, a Coen fivérek írják a sztorit

|

Az Al Pacino zseniális alakítása miatt ikonikussá vált film legújabb interpretációjának dirigálását a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino vállalta magára.

Hirdetés

A sebhelyesarcú egy filmtörténeti mérföldkő, melyet a gengszter mozik kategóriájában nyugodtan oda helyezhetünk A Keresztapa és a Volt egyszer egy Amerika mellé a piedesztálra. Brian De Palma 1983-as alkotásának újragondolására most a Coen fivérek vállalkoztak, rendezőként pedig Luca Guadagnino csatlakozik a projekthez.  

Hirdetés

A sebhelyesarcú, a szervezett bűnözés és a drogkereskedelem egy sokkal mocskosabb és gyarlóbb mivoltát mutatta meg, mint előtte bárki. Emellett Al Pacino egy egészen új arcával is megismerkedhettünk, mellyel bebizonyította, hogy a hűvös és kimért Keresztapa után az állati ösztönök és a kokain vezérelte Tony Montana szerepe sem jelent számára gondot. 

A remake forgatókönyvét a Coen testvérek jegyzik, akik a Nem vénnek való vidékkel, A nagy Lebowskival és a Fargóval már megmutatták, hogy képesek a legalávalóbb emberi jellemeket is tökéletesen vászonra ültetni. A 2017-es Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino dirigálja majd a filmet, de a szereplőgárdáról egyelőre még semmit nem árultak el, ahogy a megjelenési dátum is homályba burkolózik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)