Hirdetés

Készül a Shang-Chi 2, és ez még nem minden

|

Destin Daniel marad továbbra is a nyeregben, az ő irányítása alatt készülhet el a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája folytatása.

Hirdetés

A legújabb hullám MCU-s mozifilmjei közül a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája kapta a legnagyobb kritikai elismerést, így egyáltalán nem meglepő a friss hír, mely szerint készül a második rész is. A folytatás forgatókönyvét Daniel Cretton fogja írni, valamint a rendezői munkálatokért is ő felel, pont mint az első rész esetében. 

Nagyszabású együttműködés van kibontakozóban Cretton és a Marvel Studios között, ugyanis most nem csak a Shang-Chi 2 miatt csaptak egymás kezébe, hanem egyből egy többéves, komplex szerződést is aláírtak, ami értelmében a rendező hosszú távon együtt fog dolgozni a Marvellel, illetve a Hulu-féle Onyx Collective-vel.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni arról, pontosan milyen projektekben számíthatunk majd rá a Shang-Chi 2 mellett, de a Variety értesülései szerint például biztosan rendezni fog egy Disney+-os MCU-tévésorozatot, ami elvileg a komédia műfajába tesz kirándulást. Az első Shang-Chi filmben helyén volt a humor, így mi mindenképpen bizakodunk abban, hogy ezt a feladatot is gond nélkül elvégzi majd a szakember.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája előtt Cretton olyan munkái miatt vált ismertté, mint a A kegyelem ára, Az üvegpalota, vagy az Átmeneti állomás, de egyik filmje sem szólt akkorát, mint a Shang-Chi, ami világszinten 431 millió dollárt hozott a konyhára - a koronavírusjárvány miatt gyengélkedő filmiparban ez nagyon szép számnak mondható. 

Írott kritikánkat ide kattintva olvashatjátok el a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájáról, videós formában pedig alább találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)