Hirdetés

Készül az első Alien sorozat, Ridley Scott is a fedélzeten van

|

Úgy néz ki, a mozifilmek után epizodikus formában követhetjük majd, hogyan veszi fel a harcot az emberiség a xenomorphokkal.

Hirdetés

Az Alien franchise legutóbbi két képviselője, a Prometheus és az Alien: Covenant meglehetősen vegyes fogadtatásra talált a rajongók körében. Ridley Scott kétségtelenül fantasztikus rendező, de a jelek szerint az általa életre hívott széria felélesztése már számára is túl nagy falatnak bizonyult. Ha nem kedveltétek a fent említett két filmet, akkor most jó hírünk van számotokra: egészen más módon folytatódik a széria.

Hirdetés

Az amerikai FX tévécsatorna (mely a Disney tulajdonában van) jelentette be, hogy náluk mutatkozik be az Alien tévésorozat, melyhez Noah Hawley showrunnerként csatlakozott. A Fargo és a Légió alkotóját nem más támogatja, mint Ridley Scott, aki közreműködik majd a munkálatokban.

A sorozatról egyelőre keveset tudni, annyi azonban kiderült, hogy a legtöbb Alien filmhez hasonlóan a nem túl távoli jövőben játszódik majd, azonban a korábbiakkal ellentétben itt a Földön zajlanak majd az események. Ez meglehetősen szokatlan, hiszen xenomorphok ez idáig kizárólag az Alien vs. Predator filmekben vetették meg a lábukat anyabolygónkon,  így ez mindenképp újdonság lesz azok számára, akik se könyves, se képregényes formában nem foglalkoztak ezzel az univerzummal.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor láthatjuk majd meg a sorozatot, azt viszont már tudjuk, hogy az epizódok az FX csatornán debütálnak, ezek után pedig felkerülnek a Hulu kínálatába is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)