Hirdetés

Készül az ötödik Sikoly film, David Arquette is visszatér

|

Egy új, Sikoly-rajongókból álló társaság fogja átvenni Wes Craven hagyatékát.

Hirdetés

A horror műfajának legendás alkotója, Wes Craven 2015-ben elhunyt, egyik legismertebb filmsorozata, a Sikoly azonban visszatérhet hamarosan a Spyglass Media Groupnak köszönhetően. Egy maréknyi tehetséges alkotó és a széria visszatérő szereplője, David Arquette mind azon dolgoznak, hogy egy, a klasszikusokhoz hű ötödik részt hozhassanak össze.

Hirdetés

A legfontosabb talán David visszatérése, aki nagy örömmel vállalja ismét Dewey Riley szerepét, immáron az ötödik alkalommal. A munkáját két rendező, Matt Bettineelli Olpin és Tyler Gillett fogja irányítani, a sztorit pedig James Vanderbilt (Zodiákus) és Guy Busick (Aki bújt) írják.

"Nagyon örülök, hogy újra Deweyt játszhatom, és újra együtt dolgozhatok a Sikoly régi és új családtagjaival. Ezek a filmek hatalmas részét képezték a rajongók és az én életemnek is, így alig várom, hogy a folytatással tiszteleghessek Wes Craven hagyatéka előtt."

- mondta a színész. A sztoriról még nem tudunk semmit, de annyit elárultak a rendezők, hogy a folytatás követni fogja a korábbi történetek szálait. Premierdátum értelemszerűen még nincs, de a forgatást idén, év vége felé tervezik elkezdeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)