Hirdetés

Készül az új Amerikai pite, és egyáltalán nem olyan lesz, mint várnád

|

Nincs mese, újra kell gondolni a koncepciót, a régi poénok ugyanis ma már nem működnének.

Hirdetés

Nehéz eldönteni, hogy mekkora szüksége van a világnak még a legendás pités pumpálásból kinőtt kultusz újabb felvirágoztatására, de Hollywood képtelen leszállni a régi mozik hullámvasútjáról. Új koncepcióval tér vissza a mozikba az Amerikai pite következő epizódja. Egyelőre ennyit tudunk, illetve azt, hogy Sujata Day írja éppen a forgatókönyvet.

Ez egyébként jó jel is lehet: Day elismert színész és író, legismertebb szerepe Sara az Insecure című sorozatból, illetve szerepel a The Misadventures of Awkward Black Girl nevű webszériában is. 2020-ban mutatkozott be rendezőként az idehaza nagyjából ismeretlen Definition Please című filmmel; a kritikusok szerették, több díjat el is hozott a fesztiválokon, mégis az Amerikai pite lesz a nagy durranás a karrierjében, ha összejön.

Hirdetés

Egyelőre rendező sincs, és azt sem tudni, a színészek közül visszatér-e bárki. Az viszont talán reménykeltő lehet, hogy Day saját ötlet alapján kezdte írni, tehát nem felbérelték, inkább szívügye a történet.

Az biztos azonban, hogy az 1999-ben bemutatott első rész poénjanak nagy része ma már nem működne; maga a főszereplő Jason Biggs nyilatkozta pár éve, hogy a webkamerás epizódot ma már vállalhatatlannak tartanánk. (Ez az a rész, amikor bekamerázzák egy cserediák szobáját, hogy élőben nézzék, amint átöltözik.)

A legutolsó, A találkozó alcímű rész 2012-ben jelent meg; a kritikák szerint korrekt folytatás lett, de értelmeszerűen az ereti életérzést egyetlen folytatás sem tudta megugrani. Vajon most egy új koncepcióval sikerülhet? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)