Hirdetés

Készül az új Daredevil sorozat, visszatérhet Charlie Cox

|

Ahogy az várható volt, nem hagyja a Disney pihenni az ügyvédet, folytatódik a Daredevil.

Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaútban látott cameója, valamint a színész nyilatkozatai után biztos volt, hogy a Disney-nek még komoly tervei vannak Daredevillel, és rajongók a She-Hulk előzetesében is látni vélték őt, igaz, álruhában. A Variety úgy értesült, a Disney+-ra készül az új sorozat, ami - bár ezt még nem sikerült tisztázni - jó eséllyel a Netflixen futó széria folytatása lesz, ismét Charlie Coxszal a főszerepben.

Annyit tudni, hogy Matt Corman és Chris Ord töltik be az írói és executive produceri szerepeket, akik korábban a Kettős ügynök (Covert Affairs) sorozaton dolgoztak együtt.

Hirdetés

Bár a szereplőkről még semmilyen hivatalos információ nincs (a Disney a Variety által elmondottakat sem erősítette meg), számíthatunk arra is, hogy Vincent D'Onorfrio visszatér Wilson Fisk szerepében, miután felbukkant a Sólyomszem sorozatban, illetve szerepet kaphat Echo, akit hamarosan saját szériájában ismerhetünk meg jobban.

Az továbbra is kérdéses, hogy a többi elkaszált Netflix sorozattal és azok karaktereivel (Luke Cage, A Megtorló, Jessica Jones, Iron Fist, The Defenders) mi lesz. Valószínűleg nincs a Disney-nek mindenkivel terve, de néhányukat visszahozhatják, szívesen látnánk őket újra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)