Hirdetés

Készül az új NCIS sorozat, egy közkedvelt karakter tér vissza

|

Ismét bővül az NCIS univerzuma, az NCIS: Origins a csapat egykori vezetőjének fiatalkorába kalauzolja majd el a nézőket.

Hirdetés

Talán már nincs annyira a köztudatban, mint régen, de az NCIS mai napig minden idők egyik legsikeresebb tévésorozata, ami már 20 éve folyamatosan adásban van és már több spin-off sorozat is elindult az eredetivel párhuzamosan.

A Jethro Gibbs ügynököt megformáló Mark Harmon nagyjából 2022-ig vezette a főszereplők csapatát, viszont most kiderült, hogy a népszerű karakter hamarosan visszatér, ám ezúttal egy kicsit másképp, ugyanis előzmény-sorozat fogja feltárni Gibbs ifjonc éveit.

A Variety cikkéből derül ki, hogy még a 2024-2025 szezonban útjára indul az NCIS: Origins mely 1991-ben játszódik és a fiatal ügynök történetét, karrierjének indulását meséli majd el.

Hirdetés

A sorozatban Gibbs újoncként kezdi majd a pályafutását az NCIS Camp Pendleton irodájában, ahol a Mike Franks által vezetett szedett-vezett csapatban kell majd valahogyan megtalálnia a helyét.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan ki alakítja majd Gibbs fiatalabb verzióját, ugyanis Mark Harmon fia, Sean egyszer már megformálta őt az NCIS sorozatban, valószínűleg az Origins-ben már nem övé lesz majd a szerep.

Mark Harmon természetesen itt nem fog majd feltűnni a képernyőn, viszont nem marad szerep nélkül, ugyanis ő lesz a történet narrátora.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)