Hirdetés

Készül egy A Gyűrűk Ura anime előzményfilm is, és kiderült, mikor nézhetjük meg

|

Megvan a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime premierdátuma.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation és a New Line Cinema a japán Sola stúdióval kooperálva készíti el a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim című animét. A film gyakorlatilag a klasszikus Peter Jackson-féle trilógia előzménye lesz, most pedig már azt is tudjuk, mikor kerülhet mozikba.

Ha minden jól megy, akkor 2024. április 12-én érkezik meg a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Több mint két év várakozás van még tehát előttünk, de legalább egy képet már tudunk mutatni.

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures közzétett ugyanis egy concept artot a sorozat kapcsán, ez alább látható. A The War of the Rohirrim kétszáz évvel A Hobbit és A Gyűrűk Ura trilógia előtt játszódik, főszereplője pedig Rohan aktuális királya, Pörölykezű Helm lesz. Maga a cselekmény azt fedi le, hogyan jött éltre A Gyűrűk Ura: A két torony mozifilmben is látott Helm-szurdoki erőd.

Az animációs filmet Kenji Kamiyama fogja rendezni, neki korábban többek között számos Ghost in the Shell sorozatot és filmet (Stand Alone Complex, S.A.C. 2nd GIG, Stand Alone Complex - Solid State Society, SAC_2045), a 2019-ben indult Ultraman sorozatot, a nemrég befejeződött Blade Runner: Black Lotus szériát, valamint a Star Wars: Visions "The Ninth Jedi" című részét is köszönhettük, elismert névnek számít a szakmában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)