Hirdetés

Készül egy új Transfomers film, a Daredevil sorozat írója felel a sztoriért

|

A legújabb jelentések szerint készül egy olyan Transformers projekt, aminek semmi köze nem lesz Michael Bay-féle Transformers vagy a Bumblebee filmekhez.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount Pictures felfogadta Manuel Soto filmrendezőt és Marco Ramirez írót, hogy dobjanak össze egy új Transformers filmet.

A THR szerint a projekt egy különálló univerzumban játszódik majd, ami egy fura döntés lehet a Bumblebee sikerei után. Akárhogy is, az új projekt a maga útját járja majd, és bár egyelőre semmit nem tudunk a sztoriról vagy a szereplőkről, a háttérstáb azért bizakodásra adhat okot.

Hirdetés

Manuel Soto felelt a Charm City királyaiért és a La Granjáért, ami nem biztos, hogy bárkinek mond bármit, de Marco Ramirez munkásságával már biztosan találkoztatok. Ramireznek köszönhetjük a Daredevil Netflix sorozat második évadának több kiváló epizódját és a teljes The Defenders szériát.

Soto és Ramirez mellett egyébként több filmkészítő is dolgozik Transformers projekteken. A Creed II rendezője, Steven Caple Jr. is a franchise bűvkörébe került, miközben egy új animációs széria is a munkaasztalon hever. A múltból tanulva korai lenne azt állítani, hogy fényes jövő vár a robotok rajongóira, de tartalomból biztosan lesz bőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)