Hirdetés

Készül már a következő Alien-film, ismét új irányt vehet a franchise

|

A soron következő rész valószínűleg nem hasonlít majd a Prometheushoz és a Covenanthez.

Hirdetés

Az ezredforduló előtt készült Alien-filmek kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek még mindig a rajongók körében, és valószínűleg még ma is sokan veszik elő ezeket a klasszikusokat egy kis nosztalgiázáshoz. Ugyanakkor a 2012-ben megjelent Prometheus és a 2017-es Alien: Covenant már közel sem büszkélkedhet ilyen érdemekkel, és úgy tűnik, hogy Ridley Scott sem igazán szeretné folytatni ezt az újfajta vonalat.

Hirdetés

Ridley Scott hivatalosan is megerősítette, hogy bizony készül már a következő Alien. A rendező szavaiból az derült ki, hogy az előző két alkotással megpróbáltak valami újat mutatni, de egyelőre még kérdéses, hogy visszatérnek-e majd ehhez a vonalhoz, ami akár még jó hír is lehet, hiszen a rajongók többsége talán jobban örülne annak, ha az új film nagyobb mértékben hasonlítana a klasszikus részekhez.

Nem túl nagy meglepetés, hogy folytatódik a széria, hiszen az egyik korábbi nyilatkozata alapján Scott úgy gondolja, hogy még nem fulladt ki a franchise. Saját elmondása szerint az első film készítése során gyakran agyalt azon például, hogy miért is utazik a címszereplő lény egy olyan járműben, amire a rendező egyébként mindig is egy hadihajóként tekintett. Illetve az is eszébe jutott még, hogy mi célt szolgál ez a gépezet, illetve a rajta lévő tojások. Ezek alapján simán következtethetünk arra, hogy az új felvonás szintén egy előzményfilm lesz.

Korábban a klasszikus Alien-filmek sztárja, Sigourney Weaver is nyilatkozott a témát illetően, viszont szerinte Ridley Scott már elment egy másik irányba, a legendás Ripley pedig pihenőt érdemel. Elég kicsi az esély tehát arra, hogy Weaver visszatérjen a franchise-hoz, de talán a karaktere nélkül is lehet egy olyan filmet készíteni, ami szellemiségét tekintve közelebb áll a régi részekhez.

Szerintetek milyen irányba kéne elvinni a szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)