Hirdetés

Készülhet a Maffiózók előzménysorozata?

|

Alig jelent meg a sorozat előzményeit feldolgozó film, az alkotók máris fontolgatják, hogy egy tévésorozattal lehetne folytatni a történetet.

Hirdetés

Mind a sorozatrajongók, mind pedig a médiával foglalkozó akadémikusok egyetértenek abban, hogy a Maffiózók (The Sopranos) minden idők egyik legjobb és legnagyobb jelentőségű tévésorozata. Az HBO 1999-es szériája megmutatta, hogy mennyire szofisztikált tud lenni ez a formátum és hatására a kétezres években egyre több tévécsatorna igyekezett hasonlóan aprólékos és sokoldalú karaktereket bemutatni.

Hirdetés

David Chase korábban már kijelentette, hogy nem szeretné folytatni a sorozat történetét (már csak azért sem, mert a főszereplő, James Gandolfini időközben elhunyt), de azt hozzátette, hogy egy előzményre nyitott lenne, így idén be is mutatták a The Many Saints of Newark című filmet, amelyben Gandolfini fia alakítja az ifjú Tony Sopranót.

Bár a film kritikai fogadtatása valamennyire vegyes lett és a kasszákat sem rohamozták meg miatta az emberek, az HBO Max mégis elégedett, ugyanis Ann Sarnoff, a WarnerMedia stúdióinak igazgatója szerint teljesen új életet lehelt a franchise-ba:

"Látjuk, ahogy a Maffiózok felugrott a szolgáltatás legnézettebb sorozatai közé és gyakorlatilag teljesen új erőre kapott. Nagyon más módon, de hatalmasat lendített a franchise-on, nem lehet csak a mozik bevételei alapján mérni a film sikerét."

Sarnoff szerint a stúdió és David Chase már tárgyalnak a folytatásról és az is szóba került, hogy egy teljesen új tévésorozat is folytathatja majd a film történetét, természetesen továbbra is az HBO Maxon. David Chase egyelőre csak annyit mondott ezzel kapcsolatban, hogy ha ő és Terry Winter (aki az eredeti sorozat egyik írója is volt) ki tudnak találni egy jó folytatást a filmnek, akkor szívesen megcsinálja.

Nagyon reméljük, hogy sikerül megegyezniük valamiben, ami mindenkinek megfelel, mert úgy tűnik, hogy bőven van még mit felfedezni a Soprano család történetében. Ti mit szólnátok egy új sorozathoz Michael Gandolfini főszereplésével?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)