Hirdetés

Két A Karib-tenger kalózai forgatókönyv is készül, egyik sem Johnny Depp-pel

|

Az egyikben Margot Robbie lehet a főszereplő.

Hirdetés

Johnny Depp valószínűleg soha többé nem öltheti már magára Jack Sparrow kapitány sminkjét és jelmezét, ugyanis az Amber Hearddel közös botránya miatt a Disney nem valószínű, hogy bizalmat fog neki szavazni (a színésznő ennél némileg jobban járt, az Aquaman 2-ből nem rakták ki, csak megvágták a jeleneteit). A franchise azonban túl nagy aranybánya ahhoz, hogy a vállalat veszni hagyja. Korábbi pletykák arról szóltak, hogy Margot Robbie főszereplésével valósulhat meg a széria rebootja, viszont egészen mostanáig nem hallhatunk róla, hogy mi a helyzet a projekttel.

A franchise producere, Jerry Bruckheimer most a Top Gun: Maverick promóciós körútján adott nyilatkozatokat a sajtó tagjainak és természetesen nem maradhatott el az sem, hogy rákérdezzenek a Robbie-féle tervezetre. Bruckheimer a The Sunday Times-nak árulta el, hogy tárgyalásokat folytatnak Margot Robbie-val, jelenleg pedig két forgatókönyvön is dolgoznak: az egyikben szerepel, a másikban nem.

Hirdetés

Hogy továbbra is a Ragadozó madarak korábban megpedzegetett írója, Chistina Hodson dolgozik-e a szkripten, azt nem tudni, ahogyan azt sem, hogy a producer a Robbie-nélküli változat alatt azt érti-e, amire még 2019-ben fogadták fel Craig Mazint (Csernobil, Borderlands, The Last of Us) és Ted Elliottot (A Karib-tenger kalózai filmek, Shrek). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami viszont biztos, hogy egyhamar nem számíthatnak a rajongók arra, hogy Johnny Depp újfent Sparrow kapitányként parádézzon, de Bruckheimer bizonytalan a jövővel kapcsolatban: 

"Jelenleg nem. A jövő még nem dőlt el."

Ti milyen fejleménynek örülnétek A Karib-tenger kalózaival kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)