Hirdetés

Két Deadpool és egy X-Men filmmel bővül a Disney+ - és ez többet jelenthet, mint elsőre gondolnád

|

A Disney streaming szolgáltatása újabb 20th Century Studios-tartalmakkal frissül.

Hirdetés

Régóta várjuk, hogy végre konkrétumokat kaphassunk azzal kapcsolatban, mikor kezdik el forgatni a Deadpool 3-at Ryan Reynolds főszereplésével, azonban a körülmények arra engednek következtetni, hogy talán hamarosan megérkezhet a remélt bejelentést, esetleg a Marvel San Diegó-i Comic-Conra tervezett paneljén, hazai idő szerint július 24-én hajnalban.

Két dolog is erre utal. 

Hirdetés

Egyrészt a Disney bejelentette Twitteren, hogy július 22-én felkerül a Disney+ felhozatalába a Deadpool, a Deadpool 2 és a Logan - Farkas is (Magyarországról és Európa nagy részén már elérhető volt eddig is), másrészt az is kiderült, hogy az eseményen részt vevő rajongók ingyenes chimichangát kapnak, hogy megünnepeljék ezt a remek hírt.  

Felmerül tehát a kérdés, hogy a Disney miért pont közvetlenül a Comic-Con-os Marvel-panel előtt pakolja fel a Deadpool filmeket és a legjobb Farkas filmet. A spekulációk arra következtetnek, hogy a Deadpool 3 hivatalos bejelentését kaphatjuk meg a hétvége folyamán, amelyben akár még Hugh Jackman is cameózhat, elvégre régóta civódnak Reynoldsszal (Jackman arcképe még a Deadpoolban is szerepelt), de természetesen mindez nem több puszta találgatásnál.

Szóval élvezzük a Disney+-ra felkerülő filmeket és várjuk meg, hogy a Marvel mire készül a San Diegó-i Comic-Conon. Mi be fogunk számolni minden fontos történésről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)