Hirdetés

Két év után visszatér Bob Iger a Disney élére

|

A Disney igazgatótanácsa szerint rá van most szükség.

Hirdetés

Bob Iger 2000 óta, húsz éven át volt a Disney elnöke és 15 évig az ügyvezető igazgatója, majd szerződése lejártát követően az igazgatótanácsba került, helyét pedig a korábban a vidámparkokért felelős Bob Chapek vette át, aki úgy gondolja, az animációs filmeket a felnőttek nem szeretik. Talán ezen nyilatkozata is közrejátszott abban, hogy most, teljesen váratlanul visszahívták őt pozíciójából, és újra Igert nevezték ki a cég élére - pedig júniusban még három évre meghosszabbították a szerződését

Az igazgatótanács egyik tagja, Susan Arnold elmondta, hogy bár hálásak azért, hogy Chapek sikerrel életben tartotta a céget a pandémia által támasztott kihívások közepette, most olyan átalakulás várható, amihez Iger tapasztalatára és szakértelmére van szükség.

Hirdetés

Iger most két évre vállalta el az ügyvezetői állást. Chapek korábban súlyos megszorításokat jelentett be, de ezeket már nem ő fogja levezényelni. Nem tudni, hogy a cégnél marad-e, vagy máshol folytatja.

Kíváncsian várjuk, a csere milyen változásokat fog hozni, ahogy azt is, a spórolás miatt milyen tartalmaknak kell búcsút mondanunk. Kemény idők jönnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)