Hirdetés

Két kiszivárgott Pókember: Nincs hazaút fotó az év legnagyobb SPOILEREIT robbantotta

|

Ha a moziban szeretnél csak rácsodálkozni a Pókember: Nincs hazaút legnagyobb csavarjaira, akkor ez a hír bizony nem neked szól.

Hirdetés

Most utoljára szólok, hogy alább két brutálisan SPOILERES képet találtok a Pókember: Nincs hazaút, avagy Spider-Man: No Way Home kapcsán. Ha 2021. december 16-án meg szeretnétek majd lepődni a vetítés során, akkor most még van lehetőségetek más olvasnivalót keresni a GameStaron, ha viszont maradtok, akkor az a saját felelősségetek. 

Többszörösen bebiztosítva magunkat következzenek tehát a szóban forgó kiszivárgott Pókember: Nincs hazaút fényképek.

Hirdetés

Nagyjából a Pókember: Nincs hazaút bejelentése óta kering két masszív pletyka: egyrészt sugdolóztak arról, hogy a Tom Holland-féle Peter Parker mellett felbukkan majd a Sony két korábbi Pókembere, azaz Tobey Maguire és Andrew Garfield is, másfelől hallani lehetett arról, hogy a Marvel Studios ebben a filmben hozná be a képbe a korábban a netflixes Daredevil sorozatban bizonyított Charlie Coxot, aki ismételten Matt Murdockot, vagyis Fenegyereket fogja alakítani.

Nos, az alábbi kiszivárgott képek gyakorlatilag mindkét pletykát beigazolják. Az egyik fotón a három Pókember feszít egymás mellett, a másikon pedig Charlie Cox látható Peter Parker, May néni és Happy Hogan társaságában.

Nyilván az efféle fotóknál azonnal felmerül a gyanú, hogy valamiféle hamisítványról van esetleg szó, de a Twitter önjelölt grafikusai már ki is elemezték a fényképeket, és arra jutottak, hogy ezek tényleg valódi forgatási képek. 

Nem sikerült tehát a Marvelnek végsőkig titokban tartani a legdurvább meglepetéseket. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)