Hirdetés

Két nap után leállt a Jackass 4 forgatása, máris kórházba került két főszereplő

|

Johnny Knoxville és Steve-O hangszerekkel a kézben próbált mozgó futópadra ugrani. Nem lett jó vége.

Hirdetés

2000-ben mutatták be a három évadot megélt Jackass sorozat legelső részét, akkor az egész csapatot összefogó Johnny Knoxville 29, a legőrültebb idiótaságokat művelő Steve-O pedig 26 éves volt. Megéltek azóta egyet és mást, de most, közel az 50-hez újra összeállnak egy film erejéig. 

Nem biztos, hogy ez a világ legjobb ötlete, és erre az is ráerősít, hogy mindössze két nap kellett az első komolyabb sérülésig. Bam Margera beszámolója szerint ugyanis a forgatás második napján sikerült úgy lesérülnie Knoxville-nek és Steve-O-nak, hogy mindketten a kórházban kötöttek ki.

Hirdetés

A jelenetben, amiben összetörték magukat, állítólag

egy teljes sebességgel működő futópadra próbáltak ráugrani, miközben hangszereket tartottak a kezükben, köztük egy tubával.

Nem tiszta, hogy egy vagy több futópadról van-e szó, és hogy pontosan hogyan sérültek meg, de tubával futópadra ugrani nem az évszázad ötlete. Egyébként Margera is megsérült egy kicsit.

A filmet elvileg 2021. március 5-én mutatják be, reméljük, addig mindenki életben marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)