Hirdetés

Két sorozat is előzi a Stranger Thingset az idei év legjobbnak ítélt visszatérői között

|

Nem bírt az idősebb versenyzőkkel a Duffer-fivérek legújabb hawkinsi kalandja.

Hirdetés

A napokban felkerült a Netflixre a Stranger Things negyedik évadának dupla epizódos fináléja, amely ugyan a szerkesztőségünket is megosztotta (a kritikát jegyző Csirke szerette, HP viszont például már kevésbé), de összességében elmondható, hogy pozitív fogadtatás övezi a streaming óriás legismertebb szériájának folytatását.

A jelek szerint viszont Eleven és Vecna kergetőzésének nem sikerült az idei év legjobbnak ítélt visszatérő sorozatává válnia, és két széria is megelőzi a dobogón.

Hirdetés

A kizárólag közönségszavazatokra építő IMDb az új évaddal jelentkező sorozatoknak is fenntart egy toplistát, ezen pedig a 10/8,7 pontos Stranger Things csak a harmadik helyet tudta megcsípni, míg előtte a Breaking Bad spin-off Better Call Sault és a Birmingham bandáját találjuk, egyaránt 8,8 ponttal. Mindkét széria a hatodik, s egyben befejező szezonját tapossa, ami a birminghami zsiványok esetében 9 év után jött el.

A 0,1 pontos különbség tehát nem eget verő, és azt sem árt megjegyezni, hogy az első helyezett 504, a második pedig 426 ezer szavazat alapján nyerte el a pozícióját, míg a Stranger Thingsről több mint 1 millióan mondtak véleményt. Csalóka lehet a helyzet továbbá az adatgyűjtés dátuma miatt is, mivel a listát a június 24-i állás alapján állították össze, amikor még nem láthattuk a negyedik évad befejező epizódjait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Cikkünk írásakor mindenesetre a Stranger Things továbbra is 8,7-es átlagnak örvend az IMDb-n, s ezzel megegyezik a harmadik évadánál járó amazonos sikerszéria, a The Boys értékelésével, amely a negyedik helyen tanyázik a visszatérő sorozatok között.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)