Hirdetés

Egyszerre két új Mátrix film is készül

|

Zak Penn elárulta, hogy nem Lana Wachowski filmje lesz az egyetlen új Mátrix mozi.

Hirdetés

Augusztusban egy emberként kiáltottak fel a Mátrix-széria rajongói, mikor kiderült, hogy készül a negyedik rész - ki az örömtől, ki pedig a félelemtől vegyes bánattól. Nos, a jelek szerint bármilyen érzést is váltott ki belőletek a nagy bejelentés, ideje megduplázni az öröm- vagy bánatfaktort, mivel nem csak egy, hanem egyből két új Mátrix film is érkezik. 

Hirdetés

Utoljára még 2017-ben érkeztek pletykák arról, hogy Zak Penn (Ready Player One, A hihetetlen Hulk) egy Mátrix film forgatókönyvén dolgozik. Az elmúlt két évben semmi infó nem érkezett erről a projektről, de most maga Penn árulta el, hogy bizony az ő filmjének munkálatai is javában folynak. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Az emberek folyamatosan kérdezgetnek, úgyhogy szeretném tisztázni a dolgot: két különböző Mátrix projekten is dolgozik a Warner Bros. Én megírtam egyet, ami a Mátrix univerzum idővonalának korábbi szakaszában játszódik. Lana Wachowski pedig egy folytatást rendez, amin én nem dolgoztam, viszont alig várom, hogy láthassam végre. Egyik film sem reboot lesz."

Szerintetek a nagy Mátrix idővonal mely szakaszát lenne jó újra átélni Penn filmjében? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)