Hirdetés

Új Trónok harca spin-offokról osztott meg fontos részleteket az HBO fejese

|

Az HBO drámákért felelős vezetője két Trónok harca projekttel kapcsolatban is adott helyzetjelentést.

Hirdetés

Egyre kiélezettebb fegyverkezési verseny folyik a streamingszolgáltatók között, a muníció természetesen a tartalmakból áll. A Warner-HBO páros legutóbb áprilisban tárazott be olyan bejelentésekkel, mint a Harry Potter sorozat, az Agymenők spin-off, a Démonok között széria és egy újabb Trónok harca mellékszál A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címmel, amely Duncanről, a Magasról és hűséges fegyverhordozójáról fog szólni. 

De nem csak ez van tervben a Sárkányok háza további évadai mellett, maga George R.R. Martin ismerte be pár hete, hogy több projekt is készülőben van (mint a Sea Snake és a Nymeria, valamint más élőszereplős és animációs darabok), de nem mindegyik valósul meg feltétlenül. 

Hirdetés

Ezúttal az HBO drámákért felelős vezetője, Francesca Orsi osztott meg részleteket két Trónok harca spin-offról a Deadline-nak adott interjújában. Egyrészt elárulta, hogy a The Hedge Knightból három évadot is tervez a vállalat, amelyekkel a George R.R. Martin által írt három novellát térképezik fel. Orsi szerint Martin gondolkodik a fennmaradó novellákon, amiket még meg akar írni, de jelenleg három szezont tartanak szem előtt. Az indoklás alapján részben azért, mivel ez egy kisebb vállalás, mint a speciális effektekkel és CGI-jal is rendelkező Sárkányok háza, szóval gyorsabban is össze tudják hozni annál. Az írósztrájk miatt azonban a sorozat írógárdája is felállt, szóval egyelőre szünetel a munka - a Sárkányok háza 2. évadának forgatása azonban folytatódik, 2024 nyarán számíthatunk rá.

Orsi beszélt a 2022-ben belengetett Havas Jon spin-offról is (amely a karaktert eljátszó Kit Harington ötlete volt), és figyelmeztette a rajongókat, hogy nincs garancia arra, hogy a még nagyon korai stádiumban lévő projekt elkészül: szerinte dolgoznak rajta az írókkal, hogy formába hozzák és remélhetőleg megkapja a zöld lámpát, de egyelőre bizonytalan, hogy végigcsinálhatják-e. Harington korábban elmondta, hogy a sorozat azzal foglalkozna, hogy Jon miképpen éli le az életét azokkal a traumákkal a gondolataiban, amiket elszenvedett korábban. 

Végezetül Orsi is megerősítette azt, amit Martin, miszerint számos projekttel tervezik bővíteni a Trónok harca univerzumot, de ezekről egyelőre nem tud és nem is akar beszélni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)