Hirdetés

Kétszeres Oscar-díjas színész és egy fiatal tehetség csatlakozhat a Gladiátor 2-höz

|

A folytatás Ridley Scott rendezésében, Paul Mescal főszereplésével készül.

Hirdetés

Több mint két évtizeddel az Oscar-díjas első rész után Ridley Scott ismét elhozza Róma dicsőségét a mozikba: a forgatókönyv elkészült, a forgatás májusban kezdődhet és már kiválasztották a főszereplőt is a tehetséges Paul Mescal (Volt egyszer egy nyár, Normális emberek) képében, aki immáron a felnőtté vált Luciust, Lucilla fiát fogja alakítani. 

A film 2024. november 22-én kerülhet világszerte a mozikba, addig viszont még meg kellene ismernünk a szereplőgárdát, márpedig Mescalon kívül eddig másokat nem lepleztek le. 

Hirdetés

Most a Deadline jelentése rántotta le a leplet róla, hogy a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington már a tárgyalás végső fázisában van, szóval lényegében borítékolható, hogy benne lesz a filmben. Washington és Scott a 2007-es Amerikai gengszterben már megmutatták, hogy mire képesek együtt, viszont az nem derült ki, hogy a tapasztalt színész kit fog megformálni a Gladiátor 2-ben.

Emellett befutott egy másik hír is, miszerint Barry Keoghan (A sziget szellemei, Örökkévalók) is tárgyalásokat folytat a csatlakozásáról, és ha sikerül nyélbe ütni a dolgot, akkor Keoghan Geta császár bőrébe bújhat, aki valóban létezett a történelem során, de David Scarpa (A világ összes pénze, Az ember a Fellegvárban) forgatókönyve elvileg nem megtörtént eseményeken fog alapulni. 

A Top Gun: Maverick és számos másik film példája azt mutatja, hogy több évtizeddel később is érdemes lehet folytatást készíteni, szóval kíváncsian várjuk, hogy sül el a Gladiátor 2. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)