Hirdetés

Kevésbé lesz durva és véres a Fűrész 9. része, mint a sorozat korábbi darabjai

|

Darren Lynn Bousman elmondása szerint inkább a karaktereknek és a feszültségnek lesz nagyobb szerepe a történetben.

Hirdetés

Közel másfél éve már, hogy a Lionsgate gondozása alatt elkezdődött a Fűrész franchise 9. filmjének forgatása, amely hivatalosan a Spiral: From the Book of Saw címet kapta. A Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplésével készülő filmnél viszont jobb, ha nem számítunk olyan brutális kivégzésekre és véres jelenetekre, mint a filmsorozat korábbi epizódjaiban, ugyanis más tényezők lesznek hangsúlyosak ebben az alkotásban. A főszereplőknek hála egy kis humorra is számíthatunk, de inkább egy feszült, izgalmas filmet tervez Darren Lynn Bousman rendező.

Hirdetés

Bousman egyébként tökéletesen ismeri a franchise-t, hiszen ő rendezte a Fűrész második, harmadik és negyedik részeit is. Az Empire-nek adott interjújában viszont elmondta, hogy ezúttal nem az erőszak áll a film középpontjában. A korábbi filmekben ez jelentősebb tényező volt, de most már inkább a történetet preferálja az öncélú vérengzés helyett. Bousman hozzátette, hogy a Spirálban jelentősebbek lesznek a karakterek, illetve inkább a feszült, félelmetes hangulat kialakítására koncentrál. Egyik legnagyobb inspirációjának pedig David Fincher klasszikus pszichológiai thrillerét, a Hetediket (Se7en) említette.

A Spiral történetéről a legutóbbi trailer hivatalos megjelenése óta viszont nem tudtunk meg többet. Jackson veterán rendőrt, míg Rock és Max Minghella nyomozókat alakítanak, és próbálják elcsípni a kifejezetten rendőrökre pályázó gyilkost. Mellettük Marisol Nichols és Zoie Palmer láthatók majd főbb szerepekben.

A Spiral a jelenlegi tervek szerint 2021. május 21-én fog megjelenni. Ti mit vártok a Fűrész franchise legújabb filmjétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)