Hirdetés

Kevesebb mozi, több streaming - itt a Super Bowl összes filmes és sorozatos előzetese

|

Az összes Super Bowl-kedvcsináló egy helyen, Marvelestül, családostul.

Hirdetés

Értelemszerűen Hollywood most nem igazán tudta volna mozis bevétellel igazolni, hogy súlyos dollármilliókat költsön reklámidőre a múlt éjjeli Super Bowlon, így hát trailerügyileg relatíve szolidabb éjszakánk volt. Ráadásul azzal, hogy több stúdióról, például a tonnányi HBO Max-premierre készülő Warnerről is tudjuk, hogy jellemzően kihagyja az NFL-döntőket, nem volt nehéz megjósolni, ezúttal mely közelgő premierekhez számíthatunk kedvcsinálókra. Mindenesetre most egy cikkbe szedtük az összeset.

Hirdetés

A legmasszívabb előzetest az először a tavalyi Super Bowl alatt megmutatkozott The Falcon and the Winter Soldier, azaz az MCU-féle Sólyom és a Tél Katonája önálló sorozata szállította, mindjárt kétperces hosszban, amivel a Disney/Marvel ismét bebizonyította, hogy még marketing fronton sem fogják vissza mozifilmjeikhez képest Disney+-os projektjeik büdzséjét. (Félpercnyi Super Bowl-reklámidő nagyjából 5,6 millió dollárért szokott elkelni.) A sorozat március 19-én rajtol el.

Apropó Disney+, a streamingszolgáltató is kapott egy rövidke szpotot, ahogy az Amerikában streampremierre (is) készülő, március elején debütáló Raya és az utolsó sárkány úgyszintén.

Mindeközben a rivális stúdió, a Universal egyrészt a tavalyi döntőn is reklámozott, de a járvány miatt máig be nem mutatott Halálos iramban 9-et, másrészt M. Night Shyamalan új agymenését, a nyárra ütemezett Oldot, harmadrészt pedig a szintén már többször elhalasztott, Bob Odenkirköt John Wick-esítő Senkit népszerűsítette.

Végül pedig ki tudja, miért, de az Amazon úgy látta jónak, hogy pár nappal legutóbbi előzetese után Eddie Murphyt és az Amerikába jöttem 2-t is meg kell jelentetnie az eseményen, így a március 5-i streampremier előtt újabb kedvcsinálóval rukkolt elő a sokak által várt, de immáron családbarátabb folytatáshoz.

Nektek melyik előzetes tetszett a legjobban? No és mely filmet vagy sorozatot hiányoltátok úgy igazán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)