Hirdetés

Kevésen múlott, hogy elcsattanjon az első csók Ben Affleck és Matt Damon között

|

Az utolsó párbaj című történelmi dráma forgatókönyvében szerepelt a végül kihajított jelenet.

Hirdetés

Nemrég kezdte meg mozis pályafutását a Ridley Scott rendezte Az utolsó párbaj, ezért teljesen természetes, hogy a főbb szerepeket játszó színészek végigturnézzák a sajtót annak érdekében, hogy minél nagyobb felhajtást csapjanak a produkció körül. Az Entertainment Weekly-nek nyilatkozó Matt Damon és Ben Affleck elárulták, hogy kis híján történelmet írt a nagyszabású kosztümös filmdráma.

Ha ugyanis változatlan formában hagyták volna a kettejük és Nicole Holofcener jegyezte forgatókönyvet, akkor a történet egy pontján az általuk megszemélyesített karakterek csókot váltottak volna. De nagyot téved, aki azt hiszi, hogy ezzel valamilyen modern trendnek akartak volna megfelelni.

Hirdetés

Mindössze egy ceremóniális üdvözlési forma elevenedett volna meg a filmvásznon, amelyben Pierre d'Alençon gróf (Ben Affleck) az ajkára nyomott csókkal köszöntötte volna az általa egyébként megvetett hűbéresét, Jean de Carrouges-t (Matt Damon). Ridley Scott ösztönei azonban azt súgták, hogy a szóban forgó jelenet elterelte volna a nézők figyelmét, ezért már azelőtt kihúzta a vonatkozó sorokat, hogy a kamerák forogni kezdtek volna. Ettől persze még nem maradt férficsók nélkül Az utolsó párbaj egy, megint csak a kor szokásait figyelembe véve lebonyolított esküvői szertartásnak hála.

Damon arra is kitért, hogy milyen szórakoztató pillanatokat szült, hogy két, egymást kimondottan gyűlölő figurát játszhattak el. Az egyik jelenetben, amikor térdet hajtott Affleck előtt, színésztársa improvizálva váratlanul félbeszakította, majd a szerepében maradva felszólította, hogy húzódjon közelebb. Emiatt lényegében fel kellett tápászkodnia, hogy újra letérdelhessen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)