Hirdetés

Kevesen szúrták ki a Stan Lee cameót a Venom 2: Vérontó első előzetesében

|

Nagyon kellett figyelni, hogy észre vegye az ember az első Venom 2: Vérontó trailerben a képregényes legendát.

Hirdetés

Stan Lee, sok kedvenc Marvel-hősünk atyja 2018. november 12-én hagyott itt bennünket. Halála azonban nem gátolta meg a filmeseket abban, hogy továbbra is utalásokat tegyenek a képregényesek legendára a különféle mozikban - korábban ugye alapvetésnek számított, hogy minden Marvel filmbe elrejtenek egy Stan Lee cameót.

Bár nem könnyű észre venni, de a Venom 2: Vérontó című film legelső kedvcsinálójában is jutott hely Lee-nek. Mutatjuk, hogy konkrétan hol és mikor.

Hirdetés

Stan Lee egészen pontosan egy magazin borítóján látható abban a jelenetben, amikor Eddie belép kedvenc vegyesboltjába. Pirossal bekarikázva láthatjátok ezt az újságot egy kimerevített képkockán az alábbi tweetben.

Íme maga az előzetes, ha újra meg szeretnétek nézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)